Voor medewerkers: office.com
Europa-Allee 10B
8265 VB Kampen
Buitenschoolse opvang

Locatie Juliana biedt buitenschoolse opvang in het pand van de Prinses Julianaschool in ’s Heerenbroek. Dit elke maandag, dinsdag en donderdag.

Afwisselend
Het is hier kleinschalig en dat betekent extra aandacht voor de kinderen. In deze prachtige landelijke omgeving kunnen zij heerlijk spelen. Op het schoolplein zijn de zandbak, de klimwand en het basketbalnet favoriet. Ook gaan we graag naar de speeltuin in de wijk. En de kinderen genieten volop van picknicken in het nabijgelegen park.

Sport, spel en koken
Onze locatie ligt dichtbij de IJssel. Als het mooi weer is, lopen we naar het strand om daar sport- en spelactiviteiten te doen. En in onze keuken maken we samen elke maand iets lekkers klaar. We kiezen vaak voor een landenthema. Bij Italië maken we bijvoorbeeld pizza’s en bij Frankrijk smullen we van croissants.

Voor elk wat wils
We vinden het leuk als de kinderen zelf aangeven wat ze graag willen doen. Het is hun vrije tijd en waar het kan, geven we er gehoor aan. Timmeren in het handenarbeidlokaal, een gezellige meidenmiddag of een bezoekje aan een boerderij in de omgeving, het kan allemaal.

06-24264473


Zwolseweg 103
8275 AC ‘s Heerenbroek
LRK: 844181407
bsojuliana@irisopvang.nl


IRIS Opvang heeft een algemeen pedagogisch beleid. In het pedagogisch werkplan van locatie Juliana staat hoe wij werken op deze locatie. De GGD houdt toezicht op onze werkwijze. Informatie over de veiligheid is te lezen in het laatste inspectierapport van de GGD.

Op onze website kun je jouw kind of kinderen aanmelden. Klik daarvoor op inschrijven. Zodra je daar alle gegevens ingevuld hebt, nemen wij contact met je op.

Zo gaat het bij IRIS Opvang

Algemeen pedagogisch beleidsplan >>

Algemeen pedagogisch beleidsplan >>

Kinderen ontwikkelen zich bij IRIS Opvang al spelend, in hun eigen tempo. Omgaan met anderen, ontplooien van hobby’s en ontdekken van eigen interesses staat voorop.
Veiligheid en hygiëne >>

Veiligheid en hygiëne >>

IRIS Opvang biedt kinderen een veilige omgeving. Op elke locatie zijn alle ruimtes brandveilig en schoon. Ook gezondheid en sociale veiligheid staan op al onze locaties voorop.
Meldcode IRIS Opvang >>

Meldcode IRIS Opvang >>

We willen dat de kinderen het bij ons net zo leuk hebben als thuis. Hier doen we alles aan, bijvoorbeeld goed op de kinderen letten. Bij vermoedens van huiselijk geweld moeten wij volgens de wet de Meldcode gebruiken.
Huisregels BSO en KO IRIS Opvang >>

Huisregels BSO en KO IRIS Opvang >>

Bij IRIS Opvang mogen kinderen naar eigen inzicht invulling geven aan hun vrije tijd. Om te zorgen dat iedereen het fijn heeft, hebben we samen een paar afspraken gemaakt.
Lees alles over locatie Juliana

Lees alles over locatie Juliana

in ons webmagazine
logo_groen.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2021 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken