Voor medewerkers: office.com
De buitenschoolse opvang op de locatie Juliana is kleinschalig. “Er is veel aandacht voor ieder kind,” zo vertelt pedagogisch medewerker Frank. “We bieden diverse activiteiten aan wat het voor de kinderen heel afwisselend maakt. We zitten in een prachtige landelijke omgeving die veel te bieden heeft.”
Naar buiten

“Op de Prinses Julianaschool wordt gebruik gemaakt van de zandbak, de klimwand en het basketbalnet. Ook gaan we graag naar de speeltuin in de wijk die op loopafstand zit. De kinderen genieten als we picknicken in het nabijgelegen park.”

Image
Spelen op het strand

De locatie Juliana ligt dichtbij de IJssel. “Als het mooi weer is, lopen we naar het strand om daar sport- en spelactiviteiten te doen. Dat vindt iedereen erg leuk.”

Samen koken

“In de keuken wordt iedere maand gekookt. We kiezen vaak voor een landenthema. Bij Italië worden er pizza’s gemaakt en bij Frankrijk wordt er gesmuld van croissants. De kinderen vinden het heel leuk dat ze het gemaakte eten mee naar huis mogen nemen. Dan kunnen ze trots laten zien en proeven wat ze gemaakt hebben.”

Eigen inbreng

“We vinden het leuk als de kinderen zelf aangeven wat ze graag willen doen. Het is hun vrije tijd en waar het kan, geven we er gehoor aan. Zo hadden we laatst een meidenmiddag op een dag dat er geen jongens waren. Het was een groot feest met maskers en nagels lakken.”

“Er is hier echt voor ieder wat wils”
Veel activiteiten

“Timmeren in het handarbeidlokaal of een bezoekje brengen aan een boerderij in de omgeving hoort er hier ook allemaal bij. Bij het tegenovergelegen paardenpension zijn we ook geweest. Er is hier echt voor ieder wat wils.”

Blije kinderen

“De BSO biedt een huiselijke sfeer waarin kinderen van alles kunnen ondernemen. Je kunt lekker buitenspelen. Het schoolplein heeft een sociale buurtfunctie dus regelmatig komen klasgenoten hun vriendjes halen om samen te spelen.”

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
logo_paars.png
Europa-Allee 10B
038-3333898
info@irisopvang.nl

IRIS Opvang is onderdeel van
IRIS Christelijk onderwijs & opvang

Image
© Copyright 2022 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken