Voor medewerkers: office.com
De buitenschoolse opvang op de locatie Juliana is kleinschalig. “Er is veel aandacht voor ieder kind,” zo vertelt pedagogisch medewerker Frank. “We vinden het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zelf invulling te geven aan hun middag. Wij kiezen er doorgaans voor om geen activiteiten voor te bereiden, maar om samen met de kinderen te overleggen waar zij die middag behoefte aan hebben.”
Naar buiten

“Bij BSO Juliana maken we gebruik van het schoolplein van de Prinses Julianaschool. Zo kunnen de kinderen voetballen in de pannakooi, klimmen op het klimrek en de klimwand of gebruik maken van de tafeltennistafel. Soms gaan we naar de dijk bij de IJssel om even lekker uit te waaien en naar de grote boten te kijken. Of we gaan naar de speeltuin en het voetbalveld die midden in het dorp liggen."

Image
Spelen op het strand

De locatie Juliana ligt dichtbij de IJssel. “Als het mooi weer is, lopen we naar het strand. Dat vindt iedereen erg leuk. We gaan dan met het voetgangerspondje naar de andere kant van de IJssel. Daar is een strandje waar kinderen veilig met zand en water kunnen spelen.”

Samen koken

“De bso heeft een keuken die we regelmatig gebruiken. Dan maken we verse groentesoep of we bakken ons eigen brood. De kinderen vinden het heel leuk dat ze het gemaakte eten mee naar huis mogen nemen. Dan kunnen ze trots laten zien en proeven wat ze gemaakt hebben.”

Eigen inbreng

“We vinden het leuk als de kinderen zelf aangeven wat ze graag willen doen. Het is hun vrije tijd en waar het kan, geven we er gehoor aan. Zo hadden we laatst een meidenmiddag op een dag dat er geen jongens waren. Het was een groot feest met maskers en nagels lakken.”

“Er is hier echt voor ieder wat wils”
Veel activiteiten

“Timmeren in het handarbeidlokaal of een bezoekje brengen aan een boerderij in de omgeving hoort er hier ook allemaal bij. Bij het tegenovergelegen paardenpension zijn we ook geweest. Er is hier echt voor ieder wat wils.”

Blije kinderen

“De BSO biedt een huiselijke sfeer waarin kinderen van alles kunnen ondernemen. Je kunt lekker buitenspelen. Het schoolplein heeft een sociale buurtfunctie dus regelmatig komen klasgenoten hun vriendjes halen om samen te spelen.”

Image

DIRECT INSCHRIJVEN

Online en lekker snel

RONDLEIDING AANVRAGEN

Wanneer kan je?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk ze hier
iris-logo-240x240.jpg
Europa-Allee 10B
038-3333898
serviceteam@irisopvang.nl
© Copyright 2023 Kamels. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken